+40 726 526 293

  office@mctopbusiness.ro

▬  Contactează-ne  

Termeni și condiții

 

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

www.mctopbusiness.ro este un site care oferă servicii de consultanță și informare pentru înființarea și modificarea unei firme la Registrului Comerțului.

Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate numai informațiilor generale și nu ar trebui să fie considerate exacte. Depunem toate diligentele pentru ca informațiile oferite să fie de actualitate, cu toate acestea nu garantăm asupra actualității informațiilor în orice moment și nu ne facem răspunzători pentru orice pagubă sau prejudicii suferite de orice persoană fizică sau juridică, urmare a unor decizii luate conform informațiilor furnizate pe site. Continutul site-ului nostru nu trebuie considerat consultanță legală.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus sau distribuit. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

 

Numele, logo-urile, imaginile, numele comerciale nu pot fi folosite de nimeni pentru niciun scop fără acordul nostru scris, exprimat anterior. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare, fiind apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.