office@mctopbusiness.ro

▬  Contactează-ne  

+4 0726 526 293

Politica de confidențialitate

 

În scopul procesării mesajelor și onorării cererilor, SILSO ADVISER SRL colectează datele personale ale clienților, respective numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail în conformitate cu prevederile Regulamentului European (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

 

Scopul colectării datelor 

Soluționarea solicităriilor primite

Desfășurarea relației contractuale dintre compania SILSO ADVISER SRL și clienți;

Pentru activități de marketing, respectiv transmiterea de newsletter și/sau alerte periodice prin folosirea emailului.

Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când comandați serviciile noastre sau ne scrieți mesaje prin intermediul site-ului sau e-mailuri:

– informații de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail,

– informații financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente în urma unor tranzacții;

 

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SILSO ADVISER SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități, către autoritățile publice centrale/locale, către birouri notariale în scopul intocmirii unor documente.

Vom divulga informațiile numai atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege: autorităților, instanțelor de judecată, organelor de cercetare penală, fiscală pentru a ne îndeplini obligațiile legale, pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța societății.

Nu vindem, închiriem sau dezvăluim în alt fel informațiile dumneavoastră personale unor terțe părți în scopuri de marketing și publicitate fără acordul dumneavoastră explicit.

 

Drepturile utilizatorului

Aveți următoarele drepturi legate de datele dumneavoastră personale:

Acces - puteți obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și în caz afirmativ, acces la datele respective

Rectificare - puteți obține retificarea datelor inexacte

Ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți cere oricând ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc

Opoziție - vă puteți opune oricând oricărei prelucrări de date cu caracter personal începută pe noi, fie ea bazată pe consimțământ sau pe inters legitim. Acest lucru va duce la oprirea prelucrării datelor cu caracter personal de către Approd.

Retragerea consimțământului - pentru datele prelucrate pe baza consimțământului aveți dreptul de a vă retrage consimțământul la fel de ușor cum l-ați dat.

Plângere - aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor efectuată de noi încalcă Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016.